Centrum richtlijnen

In een wereld waar van ons verwacht wordt dat we constant “bereikbaar” zijn, kan het een verademing zijn om een tijd onze telefoon uit te zetten. We moedigen gasten aan om tijdens hun verblijf hier een digitale detox te doen. Telefoonbereik is beperkt en de wifi is niet toegankelijk voor gasten. In overleg kunnen we zorgen dat je toch bereikbaar bent via onze vaste lijn of dat je internettoegang krijgt in ons kantoor.

We streven ernaar in Feros een veiligere plek te creëren, waar iedereen kan leren. Daarom vragen we van iedereen een aantal vooraf gemaakte afspraken te respecteren: 

  • Het centrum is vrij van recreationele drugs (waaronder alcohol). Roken kan in de tuin, op een aangegeven plaats, of in het dorp.
  • Om anderen de kans te geven om deel te nemen aan een digitale detox, vragen we om geen telefoons of laptops te gebruiken in de gemeenschappelijk ruimtes.
  • We nodigen iedereen uit om gedrag en opmerkingen die sociale onderdrukking of uitsluiting bevestigen op een respectvolle manier aan te kaarten.
  • Uit respect voor de andere bewoners van het huis en het dorp vragen we om geluidsoverlast te beperken.

De locatie