Centrum voor natuurverbinding en sociale transformatie

Ontdek onze trainingen

DSC04439

Sociale transformatie

Als activisten / campaigners / sociaal werkers botsen we vaak op enorme uitdagingen. Onze bezorgdheid voor de toestand van de wereld gecombineerd met onderdrukking, geweld en conflicten in onze groepen onder hoge levels van stress kan onze capaciteit om aan sociale verandering te werken, ondermijnen. In onze trainingen leer je hier op een veerkrachtige manier mee om te gaan.

Natuurverbinding

Deze trainingen nodigen je uit om verbinding te te creëren met jezelf, met elkaar en het wijdere web van leven waar we deel van uitmaken. Deze verbinding biedt een krachtige en duurzame basis om in actie te komen voor sociale en ecologische verandering en helpt ons opnieuw in overeenstemming met onze diepere menselijke waarden te leven.

trees3
team1

Groepsaccomodatie

Huur onze workshopruimte voor teamdagen, vergaderingen, evaluatiemomenten, brainstorm momenten of je eigen workshops en trainingen. Gelegen in de bosrijke streek van La-Roche-en-Ardenne, ben je op de juiste plaats voor inspiratie, rust en helderheid.

Vrijwilligers

Sluit je aan bij ons team van vrijwilligers

Refuge

Neem tijd en ruimte voor jezelf

Trainingen

Ervaringsleren in groep

"Deze training heeft me de tools gegeven om zowel de groepen waar ik actief in ben als mezelf op een veerkrachtige manier te versterken"
Simon Stappers
Activist

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief