Voor alle vragen, mail

Sociale media

Met de trein

We moedigen iedereen aan om indien mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Vanaf Brussel kun je een rechtstreekse trein nemen naar Marloie (richting Luxemburg). De treinrit duurt 1 uur 40 minuten. Vanaf Luik is er een rechtstreekse trein naar Marche-en-Famenne, de reistijd is dan een uur.

Vanaf Marloie of Marche-en-Famenne is het nog 20 minuten met de auto naar ons centrum. Voor trainingen organiseren we transport voor de hele groep. Na je inschrijving ontvang je van ons gedetailleerde informatie over aankomst en vertrek. Voor evenementen, vrijwilligerswerk of andere bezoeken vragen we dat je zelf je vervoer regelt.

Met de bus of liften

Vanaf Marloie is er drie keer per dag een bus naar de halte Hodister Eglise. Vanaf Marche-en-Famenne kun je makkelijk liften. Als je vanaf het treinstation twintig minuten stapt, weg van de stad, kom je aan een kruispunt. Neem de weg richting La Roche. Let op dat mensen die helemaal naar La Roche rijden je op tijd afzetten, op het kruispunt naar Genes en Hodister.

Vanaf daar is het nog eens twintig minuten te voet, maar de meeste mensen brengen je naar het dorp. Als je ons op tijd contacteert, kunnen we je waarschijnlijk ophalen aan het station. Een taxi kost 40 euro.

Openbaar vervoer