Stress

Als activisten / campagnevoerders / maatschappelijk werkers staan we voor enorme uitdagingen. Onze zorg voor de staat van de wereld in combinatie met onderdrukking, geweld, conflicten in onze groepen en langdurige blootstelling aan hoge niveaus van stress kunnen ons vermogen om te blijven werken aan sociale verandering ondermijnen.

Wat we bieden

HodisTerre biedt een tijdelijke, veiligere ruimte – een moment om te pauzeren, te reflecteren en te herstellen. We bieden ondersteuning op verzoek. Je bent van harte welkom om bij ons in het huis, in de yurt of een tent in de tuin te blijven of we kunnen je solo-tijd aanbieden in een eenvoudige schuilplaats in het bos. Je bent van harte welkom om mee te eten, te werken in de tuin of gewoon tijd voor jezelf te nemen en te doen wat je nodig hebt. Deze tijd en ruimte is alleen voor jou.

Solidariteit

We werken met een solidariteitseconomie, dat betekent “geef wat je kan, neem wat je nodig hebt”. Onze kosten voor accommodatie zijn ongeveer 15 euro per dag. Meestal kunnen we gefinancierde plaatsen aanbieden, neem contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons over het refuge project

Neem deel aan een training